Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Neglijența medicilor a băgat în comă diabetică un pacient!

DÂMBOVIŢA: Neglijența medicilor a băgat în comă diabetică un pacient! 

spitalul judetean dambovita

Un bătrân din Dâmboviţa a ajuns la Secția Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște cu insuficiență respiratorie. Familia îi acuză pe medici că nu au acordat suficientă atenție bietului om care suferea de diabet. Fiica pacientului a declarat că tatăl ei a stat ore în șir fără să i se acorde medicația necesară.

CITEŞTE ŞI: Tratament pentru bolnavul simplu care ajunge la Urgenţe

Personalul din spital a motivat familiei că nu are cum să stea după un singur pacient, deși nici măcar nu i se efectuaseră investigațile corespunzătoare. Ca urmare a neglijenței crase manifestate, bătrânul a intrat în comă diabetică. Acum se află internat la Terapie Intensivă și respiră cu ajutorul aparatelor.

Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Florina Săbiescu a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița împotriva medicilor și asistenților care ar fi trebuit să se ocupe de tatăl ei. Cazul a intrat și în atenția Colegiului Medicilor. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgovişte, a ordonat efectuarea unei anchete interne.

Adaugă un Comentariu

*