Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Niciun loc de joacă fără monitorizare video la Târgovişte!

DÂMBOVIŢA: Niciun loc de joacă fără monitorizare video la Târgovişte! 

parc aschiuta 3

Primăria Târgovişte a demarat, de curând, un amplu program privind monitorizarea video a locurilor de joacă şi a perimetrelor aglomerate din municipiu, a anunţat edilul interimar Cristian Stan, cu prilejul redeschiderii oficiale a terenului de sport din Parcul Aşchiuţă, recent modernizat.

De asemenea, administraţia locală intenţionează să amenajeze terenuri de sport multifuncţionale în toate cartierele municipiului. Evident, iniţiativa este susţinută şi de oamenii din sport. Astăzi, i-au încurajat pe copiii veniţi să joace fotbal pe terenul de la „Aşchiuţă” trei jucători de bază ai echipei fanion a oraşului, Chindia Târgovişte, şi antrenorul Nicu Croitoru. Lovitura de începere a partidei a fost dată de primarul Cristian Stan, care a avut grijă şi să-i echipeze pe micuţii fotbalişti cu tricouri personalizate.

Pentru reabilitarea integrală a Parcului „Aşchiuţă” s-au cheltuit 95.000 de lei, sumă suportată din bugetul local. În acest moment, locul de joacă din microraionul IX, în integralitatea sa, nu doar terenul de sport, arată excelent. În plus, au fost create premisele ca investiţia să rămână intactă, din moment ce a fost repusă în funcţiunea instalaţia de monitorizare video. Prin urmare, „Aşchiuţă” va fi în vizorul poliţiştilor locali 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână. De ieri, sistemul Big Brother veghează non-stop şi asupra locului de joacă de lângă Şcoala nr. 8 „Mihai Viteazul”.

„În viitorul apropiat, toate locurile de joacă din municipiul Târgovişte vor fi monitorizate video, urmând să trecem apoi la celelalte zone aglomerate, respectiv: intersecţii, sensuri giratorii etc, pentru a oferi un grad de confort şi de siguranţă cetăţeanului. Investiţia va fi undeva la 50 – 60.000 de lei”, a precizat Cristian Stan.

parc aschiuta 1 parc aschiuta 2

Adaugă un Comentariu

*