Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Nu-i de glumă! Poliţia Locală Târgovişte a aplicat 86 de amenzi şi 141 de avertismente pentru parcare neregulamentară

DÂMBOVIŢA: Nu-i de glumă! Poliţia Locală Târgovişte a aplicat 86 de amenzi şi 141 de avertismente pentru parcare neregulamentară 

politia locala targoviste 1

În zona Şcolii „Ioan Alexandru Brătescu Voineşti” din Târgovişte, circulaţia este infernală în intervalul orar când vin şi pleacă copiii, fiindcă părinţii obişnuiesc să-i însoţească şi îşi lasă maşinile care pe unde apucă, ignorând total semnele de circulaţie. Nu o dată am fost martori ai unor dispute în trafic, ocazie cu care şoferii care întâmpinau probleme din cauza celor ce opreau aiurea îşi manifestau nemulţumirea şi faţă de poliţiştii locali care dirijau circulaţia, acuzându-i că nu văd ilegalităţile. Ei bine, situaţia va înceta, după cum promit responsabilii de la Poliţia Locală Târgovişte.

Toţi conducătorii auto care vor opri în zona Şcolii „Ioan Alexandru Brătescu Voineşti” mai mult de 5 minute vor fi sancţionaţi, întrucât în perimetrul respectiv sunt amplasate indicatoare „Staţionarea interzisă”. De asemenea, este interzisă oprirea voluntară a vehiculelor în intersecţii, inclusiv cele cu circulaţie în sens giratoriu, precum și în zona de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanță mai mică de 25 de metri de colțul intersecției.

CITEŞTE ŞI: „Atenţie, şoferi! Poliţia Locală Târgovişte face curăţenie în parcări, aplicând amenzi”

Anul acesta, Poliţia Locală Târgovişte şi-a propus să nu mai tolereze încălcările legii în ceea ce priveşte parcarea autovehiculelor în municipiu. În zilele care s-au scurs de la începutul anului până acum, au aplicat 141 de avertismente şi 86 de amenzi, în valoare de 21.668 lei. Între cei sancţionaţi, chiar şi un… om al legii, care a staţionat aproximativ 30 de minute, pe contrasens, vizavi de Judecătoria Târgovişte.

politia locala targoviste 4 politia locala targoviste 3 politia locala targoviste 2

Adaugă un Comentariu

*