Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIȚA NU PRIMEȘTE FINANȚARE PENTRU DRUMURILE NAȚIONALE! Vestea proastă a fost dată de deputatul Ionuț Săvoiu

DÂMBOVIȚA NU PRIMEȘTE FINANȚARE PENTRU DRUMURILE NAȚIONALE! Vestea proastă a fost dată de deputatul Ionuț Săvoiu 

ionut  savoiu 2

Astăzi încep discuțiile în plen pe marginea proiectului de buget pe anul 2013. Din păcate pentru județul nostru, anul acesta nu s-au alocat niciun fel de sume pentru drumurile naționale, respectiv pentru cele două mari proiecte pe marginea cărora s-a făcut caz în ultimii ani.

Este vorba despre modernizarea DN 71, Bâldana-Târgoviște, și lărgirea la patru benzi a DN 7, Bâldana-Titu.

Proaspătul deputat Ionuț săvoiu, ales parlamentar chiar în Colegiul 7 Titu, s-a arătat dezamăgit de această situație și a încercat să prezinte opiniei publice, prin intermediul presei, cauza acestei nealocări bugetare.

Spune Săvoiu că totul pleacă de la fosta guvernare, care a omis Târgoviștea, respectiv județul Dâmbovița, din liniile directoare de trasee europene, care vor fi finanțate cu prioritate.

”Ne gândim acum să promovăm un proiect legislativ de includere a orașului Târgoviște pe traseele TEN-T, pentru a nu mai fi uitați pe viitor sau pentru a nu mai fi lăsați la urmă. Vrem să schimbăm această realitate”, a declarat Ionuț Săvoiu.

De menționat că cele două tronsoane de drumuri naționale – DN 71 și DN 7, prioritare pentru județul nostru, vor intra la finațare cel mai probabil în 2015! Până atunci, nu avem decât să mergem din groapă-n groapă!

Răspuns la DÂMBOVIȚA NU PRIMEȘTE FINANȚARE PENTRU DRUMURILE NAȚIONALE! Vestea proastă a fost dată de deputatul Ionuț Săvoiu

  1. moshu49

    i-auzi, ia: „…totul pleacă de la fosta guvernare, care a omis Târgoviștea, respectiv județul Dâmbovița, din liniile directoare de trasee europene, care vor fi finanțate cu prioritate.”
    ceva de comentat, Florin Popescu şi Gabriel Boriga? documentat, nu gargară!
    asta legat şi de „pactul cu societatea civilă”.

     

Adaugă un Comentariu

*