Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: „O casă pentru Mirela, un vis împlinit”, spectacol umanitar la Căminul Cultural Dragomireşti

DÂMBOVIŢA: „O casă pentru Mirela, un vis împlinit”, spectacol umanitar la Căminul Cultural Dragomireşti 

Mirela Neagu

Mirela Neagu este o micuţă talentată în vârstă de 7 ani, din Valea Voievozilor, elevă în clasa pregătitoare la şcoala din comuna Răzvad. Ca să ajungă la şcoală, Mirela este nevoită să meargă 7 km pe jos în fiecare dimineaţă, sau, în cel mai bun caz, cu bicicleta, alături de mama şi sora ei. Ea şi familia ei nu au o casă a lor în care să locuiască, visul cel mai mare al Mirelei fiind acela de a avea, alături de sora ei mai mică, o cameră în care să îşi poată face temele şi în care să îşi ţină diplomele şi trofeele obţinute la concursurile de muzică populară şi uşoară.

Mai mulţi oameni cu suflet mare au ajutat-o pe Mirela şi pe familia ei, oferindu-le haine, jucării, însă cea mai mare dorinţă a Mirelei nu a fost încă îndeplinită. Familia Neagu locuieşte în acest moment la bunicii paterni din partea tatălui Mirelei, acolo unde au construit o cameră în care locuiesc toţi: mama, tata, Mirela şi sora ei, Ştefania.

Mirela Neagu face parte din grupul artistic „Clubul Victorioşilor”, unde Geta Ilie – care o îndrăgeşte mult – o ajută să meargă şi unde profesorii Viorica şi Victor Mihalache o primesc mereu cu braţele deschise.

Duminică, 29 martie 2015, începând cu ora 15:30, Mirelei Neagu i s-a pregătit un spectacol umanitar, la care vor participa foarte mulţi artişti dâmboviţeni. Evenimentul se va desfăşura în comuna Dragomireşti, la Căminul Cultural. Intrarea este gratuită, în schimb, cei care vor să doneze sunt invitaţi să o facă.

Spectacolul este organizat în colaborare cu Primăria, Consiliul Local şi Căminul Cultural din Dragomireşti.

Cristina Ilie

Mirela Neagu spectacol

Adaugă un Comentariu

*