Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: O femeie din Constanţa a văzut moartea cu ochii în Munţii Bucegi

DÂMBOVIŢA: O femeie din Constanţa a văzut moartea cu ochii în Munţii Bucegi 

turista accidentata bucegi

Turista, în vârstă de 63 de ani, de fel din municipiul Constanţa, plecase către Scropoasa, iar în zona Cheile Zănoagei a alunecat de pe poteca îngustă şi stâncoasă şi a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 7 metri, direct într-un pârâu.

În ajutorul femeii au pornit jandarmii montani şi salvamontiştii, care au reuşit să identifdice rapid locul accidentului şi să o salveze. După ce i-a fost acordat primul ajutor, constănţeanca a fost transportată la sediul Postului de jandarmi Zănoaga, de unde a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa.

Femeia, care prezenta o fractură de claviculă și mai multe lovituri la nivelul capului, membrelor inferioare și superioare, a fost internată iniţial în Spitalul Municipal Sinaia, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034639/ 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă „112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Adaugă un Comentariu

*