Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Oana Antonescu, în topul celor mai buni europarlamentari români

DÂMBOVIŢA: Oana Antonescu, în topul celor mai buni europarlamentari români 

oana-antonescu k

Foarte mulţi dâmboviţeni au rămas dezamăgiţi când au aflat că târgovişteanca Oana Antonescu se se mai regăseşte pe listele de candidaţi ai PDL pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

„Din acest motiv urăsc eu politica. Se fac tot felul de jocuri, iar oameni dedicaţi, puşi pe treabă sunt eliminaţi. Am citit foarte multe despre activitatea Oanei Antonescu în parlamentul European şi cred că merita să rămână în continuare la Bruxelles. Nu am auzit nimic rău despre această tânără”, ne-a mărturisit o târgovişteancă.

Şi parcă pentru a accentua dezamăgirea dâmboviţenilor pentru faptul că Oana Antonescu nu-i va mai reprezenta la Bruxelles, tânăra eurodeputată se regăseşte în topul celor mai buni 10 europarlamentari români, potrivit europeanul.org.

„Oana Antonescu părăseşte Parlamentul European cu capul sus. Ea nu a putut face faţă, pe listele «portocaliilor» lui Macovei, Stolojan sau Marinescu, trei dintre cei mai buni europarlamentari români. De două ori «raportor» şi de alte cinci ori «raportor alternativ», activitatea Oanei Antonescu ar fi putut fi pusă în balanţă cu aceea a lui Traian Ungureanu, dar ea nu a fost atât de prezentă la manifestrile electorale ale PDL pe măsura fostului ziarist.

«Dacă ar fi să alcătuiesc o ierarhizare, aș spune că pe primul loc în ordinea importanței se situează activitatea de raportor al Parlamentului European sau raportor pentru aviz, plin sau alternativ. Rolul raportorului este unul definitoriu în acest caz deoarece el trasează liniile directoare ale raportortului iar prin amendamentele depuse sau modalitatea în care negociază, are o mare influență asupra textului adoptat», a declarat Elena Oana Antonescu pentru Europeanul.org„.

Adaugă un Comentariu

*