Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Olimpiada de Religie, organizată sub patronajul Arhiepiscopiei Târgoviştei

DÂMBOVIŢA: Olimpiada de Religie, organizată sub patronajul Arhiepiscopiei Târgoviştei 

olimpiada religie

La sfârşitul săptămânii trecute, Seminarul Teologic Sf. Ioan Gura de Aur din Târgovişte a găzduit faza judeţeană a Olimpiadei de Religie, pentru care s-au calificat 31 de elevi reprezentând cele 9 centre metodice din Dâmboviţa.

Totodată, s-a desfăşurat şi concursul inter-județean de religie pentru elevii din clasele a V-a și a VI-a, care, conform legii, nu sunt cuprinși în organizarea olimpiadei, la el participând un număr de 15 elevi.

În urma evaluării, s-au calificat, la etapa națională, care se va desfășura în săptămâna intitulată “Să știi mai mult, să fii mai bun!”, următorii elevi: Teodora PODEANU, de la Școala Gimnazială ”Elena Donici Cantacuzino” din Pucioasa, Ioana TOMESCU, de la Școala Gimnazială din Runcu, Claudia DINU, de la Colegiul Național ”Vladimir Streinu” din orașul Găiești, Alexandra Florina OLIC, de la Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Municipiul Târgoviște.

De asemenea, s-au calificat la faza națională a Olimpiadei, pentru seminariile teologice, care se va desfășura în Săptămâna Luminată, următorii elevi: Vlad UDROIU, la disciplina Noul Testament (clasa a X-a), Alin IONICĂ, la disciplina Istoria Bisericii Ortodoxe Române (clasa a XI-a), Andrei IORDACHE, la disciplina Dogmatică (clasa a XII-a).

Adaugă un Comentariu

*