Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: A omorît trei femei şi face trei ani de puşcărie! Florin Cergan când va fi condamnat?

DÂMBOVIŢA: A omorît trei femei şi face trei ani de puşcărie! Florin Cergan când va fi condamnat? 

accident-gheboaia k

Tânărul de 21 de ani din comuna Băleni, care a produs pe 9 iunie 2013 un grav accident de circulaţie în satul Gheboaia a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, fiind depus în momentul de faţă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. În urma eveniemntului rutier de anul trecut, au decedat trei femei, iar alte două au fost grav rănite, suferind leziuni care au necesitat 150 – 180, respectiv 30 de zile de îngrijiri medicale.

În sarcina şoferului s-a reţinut că „la ieşirea dintr-o curbă strânsă la stânga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat spre stânga pe contrasens, intrând într-un cap de podeţ corespunzător drumului de acces către curtea unei locuinţe. În urma derapării, autoturismul s-a răsturnat şi a părăsit semnificativ partea carosabilă, într-o zonă locuită”.

Pe lângă condamnarea de trei ani de închisoare cu executare, instanţa de judecată a dispus şi interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 2 ani, după executarea pedepsei închisorii, precum şi interzicerea altor drepturi.

Aşadar, se poate ca în mai puţin de un an de zile justiţia să-şi facă datoria, iar un şofer vinovat de moartea unor peraoane să ajungă după gratii! În cazul fiului judecătoarei veronica Cîrstoiu, fost preot Florin Cergan, cel care pe 8 martie 2011 a omorât trei persoane – mamă, tată şi fiică – dosarul a ajuns în instanţă abia după doi ani şi jumătate şi atunci pentru că vinovatul şi mama sa au fost implicaţi în infracţiuni de corupţie, atfel cine ştie cât mai tărăgăna ancheta… Primul termen în acest dosar s-a consumat pe 20 februarie 2014, la Judecătoria Târgovişte.

CITEŞTE ŞI:

Adaugă un Comentariu

*