Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIȚA: Orașul Găești nu are buget aprobat din cauza intereselor politice

DÂMBOVIȚA: Orașul Găești nu are buget aprobat din cauza intereselor politice 

Foto: www.cronica-gaesti.ro

În momentul de față, la Găești bugetul pentru 2014 nu a fost aprobat. Primii care au de suferit sunt profesorii, fiindcă nu își pot primi salariile. De asemenea, sunt întârziate proiectele pe fonduri europene, absolut necesare comunității, spune primarul Dan Iacobuță.

De asemenea, consilierii PDL și PNL de la Găești au blocat și apariția publicației administrației locale – „Cronica Găeștiului”, motivând că în respectivul buletin informativ sunt prea multe materiale politice, laudative, și mai puțin cele de interes cetățenesc. Primarul orașului ne-a declarat că aleșii PDL și PNLși-au făcut un obicei din a bloca toate inițiativele viabile, iar desființarea ziarului este doar o răutate.

”În publicația Primăriei și a Consiliului Local nu au apărut decât articole utile pentru locuitorii orașului nostru, așa cum se practică peste tot în țara asta. Cronica nu a fost tribuna lui Iacobuță, a fost a găeștenilor și probabil asta a deranjat. Nu desființezi o publicație că ți se năzare ție că apar anumite articole. Când nu îți convine ceva, te simți atacat sau sfidat, te adresezi altor instituții care să-ți facă dreptate sau ai dreptul la replică, vii cu argumente. Ziarul a reprezentat o formă civilizată de comunicare între autorități și cetățean”, spune Dan Iacobuță.

Edilul consideră că toate aceste manevre politice au ca rădăcini jocurile de interese care se fac pe plan local.

Adaugă un Comentariu

*