Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Oraşul Pucioasa şi patru comune din jur au rămas fără apă potabilă pe termen nelimitat!

DÂMBOVIŢA: Oraşul Pucioasa şi patru comune din jur au rămas fără apă potabilă pe termen nelimitat! 

intrerupere apa

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa a sistat, sâmbătăt – 16 ianuarie 2016, începând cu ora 18:00, furnizarea apei în oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, urmare depistării unor încărcări microbiologice în apa din barajul Pucioasa.

„Reluarea alimentarii cu apă se va face conform procedurilor legale în momentul în care încărcătura microbiologică se va încadra în limitele admise”, se arată într-un comunicat al CATD.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Oraşul Pucioasa şi patru comune din jur au rămas fără apă potabilă pe termen nelimitat!

 1. moshu49

  iaca soluția: majorarea prețului că sîntem prea săraci pentru a îngurgita o zoaie de doi lei :(

   
 2. Asipida

  Concluzii de păgubit din Pucioasa:
  1. Stația de tratare a apei Pucioasa NU A TRATAT responsabil apa ce trebuia livrată utilizatorilor ca fiind potabilă.
  Stația de tratare a apei Pucioasa este UN PUNCT DE LUCRU al Companiei de Apă și Canalizare (C.AP.) Târgoviște!
  2. Furnizorul de servicii (C.A.P. Târgoviște) nu a respectat contractul-cadru [art.8, pct.10] de furnizare de servicii conform căruia –deși ȘTIA că apa nu a fost potabilă mai multe zile înainte de 16 ianuarie a.c. [art.8, pct.6]– nu a anunțat cu 48 de ore înainte oprirea furnizării apei, sâmbătă 16.01.a.c., ora18. = reducere cu 10% din valoarea facturii,
  iar anunțul de întrerupere de furnizare a apei «potabile» prin afișare la magazine s-a făcut pe 17.01., cu antedatare / 16.01! = oricum, tot post factum!
  3. Același furnizor nu și-a respectat atribuțiunile de furnizare a apei potabile la furnizor, în urma avariei, anunțând că cisternele plecate de la C.A.P. Târgoviște vor ajunge la Pucioasa la ora 10.
  Nu e suficient: cisternele cu apă trebuie să ajungă la utilizator, NU în oraș, pentru că nu poți pretinde plătitorului de servicii să urce dealul –de la primărie, sau de la spital («centru»!) până acasă– cu canistra cu apă…

  C.A.P. Târgoviște trebuie să-și diminueze facturile pentru luna ianuarie cu câte 20% pentru toți utilizatorii de apă din Pucioasa și localitățile limitrofe afectate, cu care a încheiat contracte de furnizare.

   

Adaugă un Comentariu

*