Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Oraşul Răcari îşi promovează frumuseţile printr-un maraton Mountain Bike

DÂMBOVIŢA: Oraşul Răcari îşi promovează frumuseţile printr-un maraton Mountain Bike 

ciclism racari 2

Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, în afară de faptul că este un împătimit gospodar, un îndrăgostit de agricultură, ştie şi cum să atragă comunitatea în activităţi de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos. Atunci când nu ţine audienţe, când nu supraveghează lucrările de reabilitare a infrastructurii, când nu aleargă după proiecte europene, merge în mijlocul naturii, pe jos, cu ATV-ul sau pe bicicletă şi organizează competiţii sportive.

După ce pe 1 Mai a adunat tineretul la fotbal, atletism şi jocuri distractive, plus turul pe bicicletă al localităţi, Marius Caraveţeanu pregăteşte acum, împreună cu o asociaţie de ciclism cu renume – Adventure România, un maraton mountain bike, care va aduce faimă oraşului şi împrejurimilor deosebit de pitoreşti ale acestuia. Traseul propus de primarul oraşului Răcari şi viteza cu care a planificat totul le-au plăcut bucureştenilor, care au hotărât să organizeze concursul MTB în cursul acestei luni.

marius caraveteanuMarius Caraveţeanu ne-a spus că întregul circuit, care măsoară 30 km şi va avea trei puncte de oprire şi trei magazine prietene, a fost marcat în proporţie de 90%. În plus, participanţii se pot ghida şi cu ajutorul GPS-lui.

„Este ceva deosebit. Îi invităm la mişcare în aer liber, la competiţie, la voie bună, nu numai pe locuitorii oraşului Răcari, ci pe toţi cei îndrăgostiţi de natură. Sperăm ca localitatea noastră să devină cunoscută datorită acestei activităţii sportive”, ne-a declarat Marius Caraveţeanu.

ciclism racari 1 ciclism racari 3 ciclism racari 4

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Oraşul Răcari îşi promovează frumuseţile printr-un maraton Mountain Bike

  1. Mihai

    Cum frate Mountain Bike ! cand orasul e situat in camp !

     

Adaugă un Comentariu

*