Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Oraşul Răcari l-a omagiat astăzi pe fotbalistul Nicolae Dumitru

DÂMBOVIŢA: Oraşul Răcari l-a omagiat astăzi pe fotbalistul Nicolae Dumitru 

racari 1

În această duminică, fluierul de start al popularei competiţii “Cupa oraşului Răcari“ la fotbal, a fost unul trist, pentru iubitorii fotbalului din acest oraş. În urma unui discurs al primarului oraşului Răcari a urmat un moment de reculegere în memoria celui care a apărat cu cinste culorile echipei de fotbal “Unirea Răcari” între anii 1970-1985, este vorba de regretatul mijlocaş Nicolae Dumitru care astăzi nu se mai află printre noi. Pe lângă echipele participante şi suporteri, au fost prezenţi şi foşti colegi din generaţia fotbalistului (M.Sorescu, N.Chiriţă, C.Popa, D. Chiţulescu, fraţii Negrea şi alţii) care au ţinut neapărat să înmâneze şi ei un trofeu în memoria sa.

La iniţiativa primarului, începând cu această ediţie, “Cupa oraşului Răcari” se va numi “Cupa Nicolae Dumitru”.

racari 3 Echipe participante, împărţite în două grupe, au fost: Ghergani, Boanga, CS Oraca, Foresta, Juniorii Ghergani şi Viitorul Ghergani.

Primele trei locuri au fost ocupate de echipele care au luptat până la final şi au dovedit că au muncit. Locul I a aparţinut pentru a 5-a oară echipei Foresta, locul II a fost bineprimit de către echipa Viitorul Ghergani, şi locul III a mers la echipa Ghergani.

Premiile oferite au constat în cadouri şi diplome pentru golgeter-ul campionatului, cel mai bun jucător, jucătorul fairplay, echipa fairplay, plus diplome de participare pentru fiecare echipă şi jucător individual.

Pe lângă diplomă, echipa de pe locul 1 a primit binemeritata cupă. Iar la final, foştii colegi de generaţie ai regretatului Nicolae Dumitru au oferit suplimentar o cupă în memoria marelui jucător. Dumnezeu să-l odihnească.

Antrenor C.S.Racari
Logofătu Dorinel

racari 2

Adaugă un Comentariu

*