Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va avea cea mai modernă staţie de epurare din România

DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va avea cea mai modernă staţie de epurare din România 

compania de apa 1

Dorin Staicu- managerul general al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa a anunţat că s-a întocmit deja procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor de modernizare la staţia de epurare Târgovişte-Sud.

„Aşadar, în luna aprilie vom inaugura una dintre cele mai moderne staţii de epurare din România”, a declarat Dorin Staicu.

În schimb, s-au întâmpinat probleme cu celelalte lucrări prevăzute în proiectul european de modernizare a sistemului de apă şi canalizare din judeţul Dâmboviţa: Titu, Găeşti, Bana-Moreni şi captare sursă de apă în munte.

„Cu privire la reabilitarea şi extinderea rezervoarelor de apă Bana şi a staţiei de epurare Moreni, am trecut pe lângă un risc major din cauză că firma care este antreprenor general al lucrărilor a intrat în insolvenţă în Spania. Am primit confirmare că intrarea în insolvenţă nu va afecta lucrările din România. Suntem pe cale să întocmim o serie de amendamente la contractele pe care le avem astfel încât să eliminăm riscul ca această investiţie să fie întârziată şi nepusă în funcţiune”, spune managerul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Proiectul de extindere şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Dâmboviţa, în valoare de 140 de milioane de euro, va rezolva problemele din mediul urban, mai puţin oraşul Răcari.

Adaugă un Comentariu

*