Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va avea o parcare cu 680 de locuri în Micro XII

DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va avea o parcare cu 680 de locuri în Micro XII 

asfaltari micro IX 2

În 2015, târgoviştenii vor avea parte de cinci cartiere nou-nouţe, absolut europene, promite primarul Gabriel Boriga! Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (Zona A şi B) va schimba total Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR, Micro IX , Micro XII şi Micro VI.

Astăzi, 21 mai, se vor definitiva lucrările de asfaltare pe strada Radu de la Afumaţi – Micro IX, arteră rutieră care face legătura între Calea Domnească şi Bulevardul I.C. Brătianu.

asfaltari micro IX 1

„Am creat în plus 180 de locuri de parcare, am fluidizat traficul care se va desfăşura pe minim trei benzi. Săptămâna următoare încercăm să definitivăm lucrările de canalizare de pe străzile Ion Ciorănescu, Mihail Sadoveanu şi Pandurilor. Sunt străzi care au rămas puţin în urmă din cauza unor deficienţe de proiectare, însă imediat ce vom rezolva problemele legate de proiectare şi canalizare, vom turna şi acolo asfalt. Sper ca în două săptămâni să terminăm şi aceste trei străzi.

De asemenea, vom intra de săptămâna viitoare şi în cea mai mare parcare din Micro XII, cea din spate de la Cimitirul Simuleasa, acolo unde vor fi 680 de locuri de parcare. Probabil este cea mai mare parcare din municipiul Târgovişte. O să delimităm locurile de parcare, o să le numerotăm, o să schimbăm tot sistemul de iluminat public stradal şi se vor monta camere video. De asemenea, vor fi amenajate spaţii verzi în interiorul acestei parcări şi vom planta copaci”, a declarat Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte.

asfaltari micro IX 4

Viceprimarul Ciprian Prisăcaru a ţinut să precizeze că Executivul Primăriei se află zi de zi pe şantierele din municipiu pentru a se asigura că lucrările decurg după grafic şi respectând normele europene.

„Supraveghem lucrările, stăm de vorbă cu cetăţenii, vedem ce mai trebuie schimbat, care sunt doleanţele oamenilor şi, sperăm noi, în curând ne vom bucura cu toţii de o Târgovişte nouă, o Târgovişte europeană, cu nişte cartiere care să ne ofere condiţiile pe care ni le dorim cu toţii”, a spus viceprimarul Ciprian Prisăcaru.

Tocmai pentru că se află zilnic pe teren şi a văzut cu ce s-au confruntat oamenii din cauza lucrărilor, viceprimarul Eugen Pătraşcu le-a mulţumit astăzi târgoviştenilor pentru înţelegere de care au dat dovadă.

„Lucrările înaintează într-un ritm foarte alert. Vizitele noastre pe şantier sunt şi de două ori pe zi pentru ca lucrările să fie de bună calitate, iar locuitorii să scape în termen cât mai scurt de disconfortul de care au avut parte în această perioadă. Le mulţimim pentru înţelegerea de care au dat dovadă. Astăzi, cred că sunt mândri că locuiesc pe aceste străzi”, a menţionat Eugen Pătraşcu.

asfaltari micro IX 3

Adaugă un Comentariu

*