Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va găzdui Campionatul European de Majorete

DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va găzdui Campionatul European de Majorete 

Foto: Dracula's Girls

Competiţia, care se va desfăşura în perioada 11-14 septembrie 2014, va aduce la Târgovişte 2.000 de majorete din 16 ţări.

Clubul Sportiv Dracula şi Primăria Municipiului Târgovişte au reuşit să surclaseze Franţa şi Italia, care îşi doreau, de asemenea, să organizeze cea de-a 16-a ediţie a Campionatului European de Majorete.

Alina Dumbravă – purtător de cuvânt la Primăria Târgovişte şi în acelaşi timp coregraful care a pus bazele, cu mulţi ani în urmă, echipei de majorete Dracula’s Girls – ambiţioasă cum o ştim, şi-a propus să organizeze la Târgovişte cea mai frumoasă ediţie a Campionatului European de Majorete din câte au fost până acum.

„Vreau să mobilizăm tot oraşul. La finalul competiţiei, o să înţeleagă toată lumea ce este cu adevărat o majoretă şi câtă muncă este în spatele a cinci minute de coregrafie”, a precizat Alina Dumbravă.

 

 

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Oraşul Târgovişte va găzdui Campionatul European de Majorete

 1. OCTAV0001

  SA NU LASATI MAJORETELE SA SE PLIMBE PREA MULT PRIN ORAS CA LE MUSCA MAIDANEZII IN APROAPE ORICE CARTIER !!!

   
 2. vlase

  2000 de majorete?si daca veneau 50 de echipe a cate 20 de majorete si tot nu sunt 2000.deja se pregateste un tun pentru echipa de baschet?

   
 3. Ivan Mariana

  :))Unde le cazati?Unde se va desfasura evenimentul?Ce sala avem in Targoviste pentru asa eveniment?Alina Dumbrava mobilizeaza primaria si niste fete care au talent…:))La finalul competitiei o sa observam (daca au loc spectatorii),echipa castigatoare.O sa-l organizati in aer liber ca este aproape de zilele orasului?

   

Adaugă un Comentariu

*