Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Oraşul Titu a rămas fără viceprimar. Teodor Rădoi a fost demis!

DÂMBOVIŢA: Oraşul Titu a rămas fără viceprimar. Teodor Rădoi a fost demis! 

Teodor Rădoi - viceprimarul oraşului Titu a fost demis

În şedinţa Consiliului Local Titu, desfăşurată astăzi, viceprimarul Teodor Rădoi a fost demis, după ce au votat pentru 12 consilieri locali, 8 de la PNL şi 4 de la PSD. Iniţiativa acestui demers a aparţinut celor 8 aleşi PNL loiali primarului Traian Nicolae, care nu a admis să fie trădat de colaboratorii săi apropiaţi şi nici ignorat de partid atunci când se iau unele decizii.

Scandalul de la Titu s-a aprins săptămâna trecută şi a avut ca punct de plecare hotărârea politicianistă a lui Ludovic Orban, preşedintele PNL de a nu permite consilierilor liberali de la Titu să fie de acord cu acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului lui Ion Nicolae, fost primar în Titu şi Târgovişte, fost deputat şi fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Consilierul liberal care va încălca ordinul va fi exclus din partid, suna ameninţarea lui Orban! Se pare că şefului PNL i s-ar fi şoptit la ureche de un Iago, liberal de frunte dâmboviţean, despre ceea ce se întâmplă la Titu.

Gestul liberalilor de a merge înainte cu politicianismul ieftin i-a costat cam mult la Titu. O organizaţie puternică se află acum în pragul disoluţiei. Nu mai punem la socoteală şi faptul că primarul Traian Nicolae şi-a cam pierdut încrederea în această formaţiune politică, simţindu-se faultat de coechipierii politici. Este clar că, după votul din această seară, consilierii liberali care au votat pentru schimbarea din funcţie a lui Rădoi vor avea şi ei de suportat consecinţele stabilite în statutul PNL.

Liberalii au venit şi cu o propunere de înlocuire a vicelui. A fost scos în faţă tânărul Mihai Rareş, dar nu a întrunit numărul de voturi necesare, drept pentru care, deocamdată, oraşul Titu nu are viceprimar, iar organizaţia liberală se află într-o rână. De pierdut din acest joc ieftin a avut şi viceprimarul oraşului, Teodor Rădoi, care se afla într-o poziţie bună şi colabora de minune cu primarul Traian Nicolae. Deocamdată, PNL Dâmboviţa analizează această situaţie de criză pornită de la un moft – acela de a nu fi de acord să acorzi unui om o diplomă pe care, până la urmă, o merita, indiferent ce partid reprezenta!

expunere motive vice titu

Adaugă un Comentariu

*