Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Oraşul Titu se dezvoltă frumos. Vezi ce proiecte se vor finaliza anul acesta!

DÂMBOVIŢA: Oraşul Titu se dezvoltă frumos. Vezi ce proiecte se vor finaliza anul acesta! 

Foto: Gazeta de Titu

Investiţiile demarate de administraţia locală, cu finanţare din bugetul propriu, dar şi cu sprijin financiar judeţean, guvernamental şi european, sunt în grafic. În această vară, se vor definitiva lucrările la noua staţie de epurare, cu o valoare de peste 15 milioane de lei şi un stadiu fizic executat de 80%. Proiectul este derulat de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Săptămâna viitoare, se va semna ordinul de începere a lucrărilor de extindere a reţelelor de apă şi canalizare în satele Sălcuţa, Plopu, Fusea, Hagioaica, zona Atârnaţi, în Titu Târg şi în Titu Nou. Termenul de finalizare este noiembrie 2015, când vor fi branşate la noile reţele aproximativ 2.200 de case.

De asemenea, se derulează lucrări de reabilitare termică a blocurilor, investiţie susţinută integral de la bugetul local al oraşului şi care va fi continuată şi în 2016 şi 2017.

titu 2

Foto: Gazeta de Titu

Astăzi – 1 aprilie 2015, viceprimarul Vlad Oprea a discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, aflat în vizită de lucru în zona de sud a judeţului, despre urgentarea lucrărilor de construcţie a celor şapte blocuri ANL (56 de apartamente). Cu această ocazie, şeful administraţiei judeţene a promis sprijin şi în realizarea altor patru proiecte:

– reabilitare termică a blocurilor, decumentaţia fiind deja depusă la Ministerul Dezvoltării Regionale
– Construire grădiniţă cu program prelungit – patru săli de clasă. S-a ajuns la faza de aprobare pentru includere înm Programul Naţional de Dezvoltare Locală
– Modernizare drumuri locale şi străzi în Sălcuţa. A fost demarată deja procedura de achiziţie publică.
– Modernizare stadion orăşenesc. În maximum două săptămâni, se va depune documentaţia la Compania Naţională de Investiţii.

„La Titu, mai presus de discuţiile, dezbaterile şi speculaţiile politice, pentru domnul primar şi pentru mine, sunt cetăţenii şi obiectivele administrative”, a spus viceprimarul Vlad Oprea.

titu 1

Foto: Gazeta de Titu

 

Adaugă un Comentariu

*