Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Orban visează frumos! Klaus Iohannis câştigă alegerile în fieful PSD

DÂMBOVIŢA: Orban visează frumos! Klaus Iohannis câştigă alegerile în fieful PSD 

ludovic orban - iulian vladu

Reprezentanţii ACL în Dâmboviţa, Ludovic Orban şi Iulian Vladu, gândesc fără doză de logică, apelând, cum este obiceiul la politicianul român, la entuziasmul de doi lei, fără acoperire.

Cum poţi să spui tu, Ludovic Orban, politician versat, să spui că în judeţul Dâmboviţa, la alegerile prezidenţiale, candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, va obţine în primul tur peste 30% din voturi, iar în turul doi va câştiga.

Pe ce se bazează liderul opoziţiei dâmboviţene nu ne-a putut explica. Asta în condiţiile în care, în judeţul nostru, aproape toţi primarii au trecut la PSD, iar cei care nu au sărit încă pârleazul îi sprijină tacit pe social-democraţi.

Cu alte cuvinte, de câte ori vine la Târgoivşte, Ludovic Orban spune… lucruri trăznite, la fel ca explicaţia de săptămâna trecută cu privire la plângerile penale pentru luare de mită pe care le vor scrie ACL-işti împotriva primarilor trădători, dacă primesc bani de la Guvern!

CITEŞTE ŞI: „Supăraţi sunt, Doamne, supăraţi! ACL-iştii se pun pe scris plângeri penale împotriva primarilor migratori”

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Orban visează frumos! Klaus Iohannis câştigă alegerile în fieful PSD

  1. Mali

    Am convingerea ca se vor trezi toti PDL-istii, vor vota cu omul lor de suflet, deoarece Udrea este de al lor, nu Iohannis. Dl Boc are mare-mare dreptate cand spune ca: Elena Udrea este candidatul PDL. Asa este, sunt 10 ani de munca impreuna, de reusite, de atingerea multor obiective pentru tara, cum sa te lepezi de omul tau ca sa votezi cu un strain de PDL? Este de neacceptat si ma bucur ca Blaga este luat in colimator de PDL-istii adevarati! Merita dat afara in suturi din PDL!

     

Adaugă un Comentariu

*