Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Organizaţia PSRO l-a părăsit pe Mircea Geoană pentru Traian Băsescu

DÂMBOVIŢA: Organizaţia PSRO l-a părăsit pe Mircea Geoană pentru Traian Băsescu 

pmp

Partidul Mişcarea Populară Dâmboviţa s-a întărit, săptămâna aceasta, cu 380 de membri veniţi de la PSRO, în frunte cu liderul Cornel Gagionea, care a explicat că decizia s-a luat în forul judeţean de conducere al partidului şi a fost urmarea faptului că preşedintele Mircea Geoană nu a dat dovadă de „seriozitate şi transparenţă” faţă de cei cu care a pornit la drum în judeţul Dâmboviţa.

Cornel Gagionea

Cornel Gagionea

În schimb, Adrian Rădulescu – vicepreşedinte PMP care are în responsabilitate Organizaţia Dâmboviţa – s-a declarat încântat de echipa PSRO, de ceea ce a reuşit să întreprindă în judeţ din punct de vedere organizatoric în doar cinci luni de zile.

În ceea ce priveşte scrutinul electoral din 5 iunie, dacă vor exista, odată cu integrarea PSRO în PMP, localităţi cu doi candidaţi pentru funcţiile de primar, alegerea va fi făcută la nivelul organizaţiilor comunale respective, fără implicarea conducerii partidului.

Adrian Rădulescu

Adrian Rădulescu

Până la acest moment, s-a decis ca PMP să meargă pe mâna oamenilor veniţi de la PSRO în Gura Şuţii, Corbii Mari, Vlădeni, Lucieni şi Raciu. Cornel Gagionea a primit funcţia de vicepreşedinte PMP Dâmboviţa. La nivel de ţară, spune Gagionea, au trecut la PMP şi organizaţiile PSRO Argeş şi Constanţa şi urmează, se pare, Buzău.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Organizaţia PSRO l-a părăsit pe Mircea Geoană pentru Traian Băsescu

  1. chelaru petru

    Adrian Radulescu, este o veriga slaba in PMP. Mi-l amintesc din anii ’90 cand lucra la Buftea.

     

Adaugă un Comentariu

*