Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Padina Fest a murit! Trăiască Padina Folk!

DÂMBOVIŢA: Padina Fest a murit! Trăiască Padina Folk! 

padina folk

Festivalul Padina Fest, eveniment care se desfăşura, de ani buni, în luna iulie, pe platoul Padina din Masivul Bucegi, s-a stins fără să se anunţe oficial acest lucru. Se pare că, organizatorii n-ar mai fi avut fonduri. Alţii vorbesc că li s-ar fi pus prea multe condiţii şi au renunţat… Cert este că o manifestare a tinereţii, care începuse să aducă în zona Padina-Peştera mii de iubitori de natură şi muzică din toate colţurile ţării, a sucombat.

Nu ştim dacă politicul a avut vreun rol în această megarenunţare. Toată lumea tace! Inclusiv Consiliul Judeţean Dâmboviţa care pregăteşte, prin Centrul Judeţean de Cultură, un concert înlocuitor, intitulat Padina Folk. Acesta va avea loc pe 19 august, începând cu ora 14:00, cu participarea câtorva trupe de gen. Preţul unui bilet va fi 50 de lei şi pot fi cumpărate din Târgovişte, de la sediul Centrului Judeţean de Cultură, ceea ce este un pic peste mâna eventualilor spectatori din alte judeţe.

Rămâne de văzut câţi iubitori de muzică folk vor descinde în Bucegi la data respectivă pentru a participa la prima ediţie a Padina Folk, eveniment cu o durată de câteva ore, scos de la cutie fără o promovare de anvergură, ca să nu spunem aproape deloc.

Adaugă un Comentariu

*