Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Padina Fest este de anul acesta festival internaţional. Vezi programul complet!

DÂMBOVIŢA: Padina Fest este de anul acesta festival internaţional. Vezi programul complet! 

conferinta padina fest

Mai sunt câteva zile până la debutul celei de-a cincea ediţie a Festivalului Padina Fest. Organizatorii promit că anul acesta surprizele vor fi mai multe ca în trecut. De altfel, spune Matei Pfeifer – preşedintele Asociaţiei Padina Fest, iniţiatorul şi principalul organizator al evenimentului, ediţia 2014 va fi una internaţională.

„Avem trupe din mai multe ţări. Am diversificat muzica, în încercarea de a aduce cât mai mulţi turişti. Estimăm, dacă ne ajută şi vremea, că vor participa peste 8.000 de turişti în ziua de vârf. La prima ediţie au fost 1.400 de oameni. Creşterea este foarte mare de la an la an. Foarte important este că toată România a auzit de acest festival, de această zonă. La Padina Fest vine un public foarte frumos, un public de calitate, cum spun eu”, a precizat Matei Pfeifer.

VEZI PROGRAMUL COMPLET

Mai optimist, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu crede că vor fi 10.000 de turişti săptămâna viitoare în Bucegi.

„Nu am făcut o publicitate excesivă, fiindcă ar fi însemnat să ne supraaglomerăm. Consiliul Judeţean participă cu 40.000 lei şi cu Filarmonica Muntenia, care va susţine două concerte, sâmbătă şi duminică. Faţă de anii anteriori, am luat măsuri de suplimentare a utilităţilor. Am încercat să aducem şi câţiva comercianţi care să asigure servicii adecvate pentru participanţi. Festivalul contribuie la cunoaşterea zonei montane dâmboviţene şi la aducerea de turişti. Anul acesta, chiar dacă am avut foarte multe ploi, numărul turiştilor a crescut”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Padina Fest debutează miercuri, 23 iulie 2014.

Adaugă un Comentariu

*