Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Pădurar pălit cu parul în cap de hoţii de lemn surprinşi la furat

DÂMBOVIŢA: Pădurar pălit cu parul în cap de hoţii de lemn surprinşi la furat 

padure 2

Angajaţii Direcţiei Silvice Dâmboviţa au mari probleme cu hoţii de lemn, în special cu cei care operează în pădurile din zona comunelor IL Caragiale, Vlădeni şi în perimetrele forestiere de la graniţa cu judeţul Prahova.

Sâmbătă, 14 februarie, Marius Liţă – titularul cantonului 18 Olari a fost bătut de mai mulţi indivizi care fuseseră surprinşi de pădurar la furat de lemne. Din primele informaţii reiese că Adrian Zbârcea, Tica Lepădatu şi Vasile Dragomir, care deja tăiaseră trei salcâmi cu fierestrăul, l-au atacat pe salariatul Direcţiei Silvice Dâmboviţa cu un par, aplicându-i o lovitură puternică după ceafă.

Bietul om s-a prăbuşit la pământ, plin de sânge dar a mai avut puterea să strige după ajutor. A fost auzit de fratele său, Daniel Liţă, şi el aflat în misiune de patrulare în pădure. Acesta a ajuns rapid la locul nefericitului incident, împreună cu socrul pădurarului lovit, după care au chemat ambulanţa. Marius Liţă a fost transportat la spitalul din Moreni unde se află internat pentru îngrijiri şi investigaţii. Poliţia a declanşat imediat cercetările împotriva celor trei agresori.

Adaugă un Comentariu

*