Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Pagube de milioane de lei, după inundaţiile de la început de decembrie

DÂMBOVIŢA: Pagube de milioane de lei, după inundaţiile de la început de decembrie 

Foto: media.realitatea.ro

Prefectul judeţului Dâmboviţa – Ioan Marinescu a instituit o comisie care să evalueze, în teren, pagubele cauzate de inundaţiile din luna decembrie. Momentan, s-au efectuat deplasări în comunele Răscăieţi, Vişina şi Costeştii din Vale, iar valoarea pagubelor a fost estimată la peste 4 milioane de lei. În perioada următoare, comisia se va deplasa și în celelalte localități care au fost afectate de precipitații, în vederea constatării și evaluării pagubelor.

  • În comuna Răscăeţi, judeţul Dâmboviţa, în prezenţa domnului primar Buibăr Iulian, s-a constatat că în perioada 06-10.12.2014 s-au inregistrat cantitati insemnate de precipitatii ce au afectat culturile agricole, anexe gospodărești, drumul comunal și județean. Estimarea valorii pentru refacerea obiectivelor afectate este de 1.375.500 lei.
  • În comuna Vișina, în prezenţa domnului viceprimar Papa Alexandru, s-a constatat că în perioada 06-10.12.2014 s-au inregistrat cantitati insemnate de precipitatii, ce au afectat culturi agricole, drumuri de exploatare și anexe gospodărești. Estimarea valorii pentru refacerea obiectivelor afectate este de 2.346.000 lei.
  • În comuna Costeștii din Vale, în prezenţa domnului primar ing.Toma Matei, s-a constatat că în perioada 06-10.12.2014 s-au inregistrat cantitati insemnate de precipitatii ce au afectat gospodării, culturi agricole, drumuri de exploatare și drumul județean. Estimarea valorii pentru refacerea obiectivelor afectate este de 619.000 lei.

Adaugă un Comentariu

*