Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Parohia Domniţa Bălaşa începe reconstrucţia casei unei familii năpăstuite

DÂMBOVIŢA: Parohia Domniţa Bălaşa începe reconstrucţia casei unei familii năpăstuite 

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviştei

Parohia Domniţa Bălaşa, comuna Odobeşti, a încheiat, în acest week-end, colecta de bani şi materiale de construcţie iniţiată de preotul paroh Victor Stanciu, în sprijinul familiei Petrică Stoica din localitate, a cărei casă a ars în ziua de 22 ianaurie.

Urmare donaţiilor făcute de credincioşi şi implicării financiare a Arhiepiscopiei Târgoviştei, în scurt timp vor demara lucrările de refacere a locuinţei. Până acum, s-au strâns mai multe materiale de construcţie şi suma de 9.140 de lei. Lipsesc în acest moment agregatele minerale. Este nevoie, aşadar, în continuare de implicare şi solidaritate. Fiecare dintre noi putem da o mână de ajutor!

Nu este prima dată când Parohia Domniţa Bălaşa, din cadrul Protoieriei Titu, acţionează în sprijinul celor cu care soarta nu a fost tocmai blândă, iar noi nu putem decât să ne înclinăm în faţa acestor oameni inimoşi, care îşi manifestă necondiţionat iubirea de semeni. Haideţi să le urmăm exemplu! Un gest ce pare mic poate schimba destine!

Adaugă un Comentariu

*