Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 23, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Patru angajaţi din Primăria Târgovişte, puşi pe liber de edilul interimar Cristian Stan!

DÂMBOVIŢA: Patru angajaţi din Primăria Târgovişte, puşi pe liber de edilul interimar Cristian Stan! 

cristi stan - viceprimar targoviste

Prima zi de lucru a lui Cristian Stan ca primar interimar al municipiului Târgovişte s-a soldat cu patru demiteri. Este vorba despre consilierii de la cabinetul fostului primar Gabriel Boriga, păstraţi ulterior de Ciprian Prisăcaru.

Au fost puşi pe liber: Florentina Solomon, George Istrate, Adrian Baicu şi Georgian Stan. Se pare că vor urma alte excluderi din aparatul administrativ.

CITEŞTE ŞI: „Primarul interimar Cristian Stan, hotărât să-şi mute biroul pe şantierele din Târgovişte”

De altfel, Cristian Stan a declarat aseară, imediat după şedinţa de Consiliu Local în care i s-au delegat atribuţiile de primar, că îi va schimba pe toţi consilierii fostului edil, mai ales că aceştia s-au afişat cu Ciprian Prisăcaru în cadrul conferinţei de presă susţinută înainte de întrunirea legislativului local.

CITEŞTE ŞI: „Schimbarea lui Ciprian Prisăcaru nu a fost o sancţiune, ci doar voinţă politică”

Astăzi, preşedintele PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, a întărit ideea că trebuie să se umble musai în aparatul de consilieri ai primarului, fiindcă acesta are nevoie de oameni loiali lui ca să-şi ducă atribuţiile cu succes până la capăt.

De asemenea, gura târgului spune că noul vic eprimar al Târgoviştei, Cosmin Bozieru, vrea să-şi aducă în Primărie câţiva protejaţi.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Patru angajaţi din Primăria Târgovişte, puşi pe liber de edilul interimar Cristian Stan!

  1. ionel

    ma fratilor, dar asta interimar poate concedia si angaja? atunci de ce se mai fac alegeri?

     

Adaugă un Comentariu

*