Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Patru candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean!

DÂMBOVIŢA: Patru candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean! 

CJD

Luna ianuarie nu va fi una liniştită pentru politica dâmboviţeană. Imediat după sărbători, aşa cum au promis, PSD-iştii trebuie să nominalizeze persoana care va ocupa fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Postul a rămas liber încă din toamnă, când Claudia Gilia a optat pentru funcţia de deputat în Parlamentul Râmâniei.

De atunci se fac tot soiul de scenarii, de simulării, s-au dat pe surse mai multe nume. În final, au rămas pe listă patru consilieri judeţeni înscrişi în această competiţie: Gabriela Caciamac, Luciana Cristea, Cezarina Necula şi Daniel Comănescu.

Mai este de urmărit, anul viitor, şi cum vor decurge relaţiile dintre senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, şi Alexandru Oprea, şeful Consiliului Judeţean. Între cei doi lideri, în 2017, nu au mai existat relaţii de comunicare şi colaborare.

Unele voci susţin că Adrian Ţuţuianu şi-ar dori schimbarea lui Oprea din funcţia de preşedinte CJD, dar este mai greu de găsit înlocuitorul şi mai este o problemă şi la vot. Nu se ştie dacă consilierii PNL vor fi de acord cu demiterea lui Alexandru Oprea. Debarcarea acestuia ar putea aduce în fruntea judeţului un preşedinte loial lui Ţuţuianu, iar lucrul acesta nu ar conveni liberalilor.

Adaugă un Comentariu

*