Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: PDL-iştii rămân fără primari, Iar liderul Iulian Vladu… moare de grija PSD-ului!

DÂMBOVIŢA: PDL-iştii rămân fără primari, Iar liderul Iulian Vladu… moare de grija PSD-ului! 

orban - vladu

Copreşedintele ACL Dâmboviţa, Iulian Vladu, se arată preocupat de soarta social-democraţilor şi a aliaţilor acestora. Ieri, Vladu a spus că a observat că Adrian Ţuţuianu, deşi a luat 70% din primarii PDL, tot are un aer de om disperat. Vladu, bun psiholog, nu-şi explică starea liderului PSD.

Mai nou, acţiunea de racolare a ce a mai rămas prin PDL pe post de primar continuă. De data asta, susţine Vladu, aleşii sunt îndemnaţi de Ţuţuianu să intre în rândurile Partidului Conservator.

„Le promite în continuare sume de bani. Încearcă să cumpere voinţa electoratului! Îl anunţ că nu va reuşi, indiferent câţi bani pune la bătaie”, a declarat, cu nerv, Iulică Vladu.

Preşedintele PDL, atent la ceea ce se întâmplă în ograda PSD, a mai dezvăluit faptul că mulţi social-democraţi sunt nemulţumiţi din cauza traseiştilor democrat-liberali care ar fi pus mâna pe organizaţiile PSD-iste din multe localităţi.

„I-au vândut! Au vândut organizaţiile primarilor care au venit de la PDL”, a susţinut vehement Iulian Vladu.

Adaugă un Comentariu

*