Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIȚA: PDL a pierdut 14 consilieri locali și n-a mai înscăunat niciunul! Urmează plângeri penale

DÂMBOVIȚA: PDL a pierdut 14 consilieri locali și n-a mai înscăunat niciunul! Urmează plângeri penale 

jean popescu

Au vrut să facă curățenie în partid și au rămas fără consilieri locali! Democrat-liberalii dâmbovițeni nu mai reușesc să-i înlocuiască în forurile legislative locale pe aleșii pe care i-au exclus la începutul lunii aprilie. Potrivit declarației prim-vicepreședintelui Jean Popescu, PDL Dâmbovița nu a reușit în patru luni de zile să înlocuiască nici măcar unul din cei 14 consilieri locali excluși pe motiv de colaborare cu PSD sau neimplicare în activitatea partidului.

”Ori primarii au refuzat să pună pe ordinea de zi a ședințelor aceste proiecte, ori consilierii au părăsit sala de ședințe înainte de a se discuta aceste puncte.

Urmează să facem plângeri penale împotriva primarilor și consilierilor locali care nu fac ceea ce trebuie”, a declarat Jean Popescu.

Dincolo de toate aceste probleme, în următoarea ședință a Biroului Politic Județean al PDL, care se va ține cel mai probabil miercurea viitoare, se va propune excluderea altor consilieri locali, dar și a primarilor care ”au luat-o pe alte căi”. Este vorba despre edilii PDL care au mers la Craiova, la întâlnirea Consiliului Național al PSD, unde au susținut candidatura lui Victor Ponta pentru Președinția României.

Spune Jean Popescu că vor fi propuși pentru excludere nu doar primarii de la Răscăieți, Brănești, Dobra și Brezoaiele, care se afișează lângă PSD ori de câte ori au ocazia, ci și alți edili, pe motiv de inactivitate politică.

Adaugă un Comentariu

*