Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: PDL a retras sprijinul politic reprezentanţilor săi din CA al Companiei de Apă

DÂMBOVIŢA: PDL a retras sprijinul politic reprezentanţilor săi din CA al Companiei de Apă 

Iulian Vladu, preşedinte PDL Dâmboviţa

Biroul Permanent Județean al Partidului Democrat Liberal Dâmbovița, întrunit în ședință, în această seară, a decis să inițieze demersurile necesare pentru demiterea în bloc a Consiliului de Administrație și a conducerii executive a Companiei de Apă.

„Invităm toate forțele politice reprezentate în Consiliul Local Municipal Târgoviște și în Consiliul Județean să sprijine demersurile PDL în acest sens. În caz contrar, Partidul Democrat Liberal va organiza, în zilele următoare, un miting de protest împotriva conducerii CATD, la care îi invităm să participe pe toți cetățenii grav afectați de incompetența și indiferența conducerii acestei instituții, care a băgat în spital zeci de persoane din Aninoasa, Viforâta și Săteni”, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa.

Biroul Permanent Județean al PDL Dâmbovița a decis, totodată, retragerea sprijinului politic pentru reprezentanții PDL Târgoviște din Consiliul de Administrație al Companiei de Apă, respectiv Tiberiu Ciulei și Hack Eduard Florentin.

Adaugă un Comentariu

*