Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Pe 1 mai, sportul devine rege în oraşul Răcari

DÂMBOVIŢA: Pe 1 mai, sportul devine rege în oraşul Răcari 

racari-4

În oraşul Răcari din judeţul Dâmboviţa a intrat deja în tradiţie 1 mai să fie declarată zi a competiţiilor sportive pentru toate vârstele. Primarul Marius Caraveţeanu îi invită pe toţi locuitori oraşului, de la mic la mare, şi nu doar pe ei, să participe la concursurile organizate de administraţia publică locală. Ziua va debuta printr-un tur ciclistic, ce se va derula pe traseul Răcari-Butimanu şi retur. Concursul, la care au voie să se înscrie pasionaţi ai sportului pe bicicletă cu vârste între 7 şi 80 de ani, se va desfăşura sub titulatura „Descoperă oraşul Răcari pe două roţi”.

Edilul Caraveţeanu, ca în fiecare an, se va afla în fruntea participanţilor. La întoacere, înainte de a ajunge la linia de finiş, competitorii vor pedala puternic, cu gândul şi speranţa de a câştiga.

„După acest moment, vom continua activităţile sportive cu fotbal băieţi şi handbal fete. Competiţiile le-am realizat în colaborare cu Liceul Teoretic Ion Ghica din localitate”, ne-a declarat Marius Caraveţeanu.

Din suita de activităţi sportive nu vor lipsi întrecerile de alergare viteză şi rezistenţă, categoriile fete şi băieţi, aruncarea mingii de oină şi câteva jocuri sportive cu tematică distractivă, plus desene pe asfalt.

În partea a doua a zilei, se va organiza campionatul de fotbal „Cupa Nicolae Dumitru”. Participă echipe din toate cartierele oraşului. Competiţia se întinde pe durata a 6-8 ore. La final, cei mai buni vor fi premiaţi.

Adaugă un Comentariu

*