Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » FELICITĂRI » ALEGERI: Comuna Voineşti merge pe mâna aceluiaşi primar destoinic, Dănuţ Gabriel Sandu!

ALEGERI: Comuna Voineşti merge pe mâna aceluiaşi primar destoinic, Dănuţ Gabriel Sandu! 

danut gabriel sandu

Peste 300 de persoane au participat duminică, 22 mai 2016, la lansarea candidaturii pentru alegerile locale din 5 iunie a lui Gabriel Dănuţ Sandu, primarul comunei Voineşti, şi a echipei sale de consilieri locali. Evenimentul electoral s-a consumat în sala de festivităţi a Casei de Cultură din localitate. Alături de edilul de la Voineşti, s-au aflat liderii PSD Adrian Ţuţuianu, Sandu Oprea, senatorul Leonardo Badea, Florin Grad, Cornelius Ştefan, Sache Neculaescu, Constantin Stroe şi Claudia Gilia.

Discursul primarului- candidat Gabriel Dănuţ Sandu a fost deosebit de sincer, izvorât din suflet, axat pe problematica localităţii, pe nevoia de continuitate, de unitate şi conlucrare între autorităţi şi cetăţean. Gambă, cum îl ştiu localnicii şi nu numai ei pe edilul de la Voineşti, le-a vorbit celor prezenţi ca unor prieteni. De asemenea, toţi cetăţenii prezenţi la întâlnirea electorală au primit câte o revistă color în 24 de pagini, în care erau expuse toate reuşitele echipei conduse de Gabriel Dănuţ Sandu în mandatul 2012-2016.

lansare Gamba 1

Primarul Voineştiului le-a amintit celor prezenţi despre anii 2008-2012, când la conducerea judeţului s-au aflat reprezentanţii PDL care nu au fost deloc binevoitori şi nici interesaţi de dezvoltarea socio-economică a localităţii, nedorind să finanţeze niciun proiect de importanţă pentru comunitate.

Dănuţ Gabriel Sandu a mulţumit funcţionarilor din Primărie, cu care a făcut o echipă forte, viceprimarului Claudiu Popescu şi, nu în ultimul rând, familiei, care a înţeles că, atunci când faci administraţie performantă, când te dedici oamenilor, comunităţii, nu prea mai ai timp de viaţa personală. La final, edilul a adus cuvinte de laudă preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, care a fost alături de voineşteni şi a sprijinit financiar comunitatea.

Adrian Ţuţuianu, a trecut în revistă proiectele demarate şi încheiate pe întreg teritoriul judeţului Dâmboviţa, de la infrastructură rutieră la şcoli, grădiniţe, cămine culturale, aşezăminte de ocrotire socială, reţele de apă şi canalizare. A mai vorbit şeful PSD despre datoria imensă pe care a moştenit-o de la administraţia PDL, datorie pe care, cu mari eforturi, a reuşit să o stingă.

Conform unui sondaj realizat la nivelul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu va câştiga un nou mandat de primar cu un procent de peste 70%.

lansare Gamba 2

Adaugă un Comentariu

*