Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Pedeapsă după alegeri? CJD lasă primăriile PNL fără bani la rectificare

DÂMBOVIŢA: Pedeapsă după alegeri? CJD lasă primăriile PNL fără bani la rectificare 

cj-dambovita-3

Astăzi, a fost dezbătut, în comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa, proiectul de hotărâre privind ultima rectificare de buget pentru anul 2016. Adică, împărţirea către primării a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pentru judeţul Dâmboviţa, 3.666.000 lei (36.6 miliarde de lei vechi). Te înspăimântă cei trei de 6, considerată a fi cifră malefică!

Alexandru Oprea – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi cel mai probabil viitor preşedinte, dacă Adrian Ţuţuianu optează pentru mandatul de senator – ar fi afirmat, în cadrul uneia dintre comisii, ca răspuns la o întrebare a consilierilor liberali, „Împărţiţi voi trei paie la cinci măgari”! Replica i-a supărat pe aleşii PNL, care au considerat că, de fapt, San du Oprea, i-a comparat pe primari cu… măgarii.

CITEŞTE ŞI: Alexandru Oprea explică rectificarea bugetară către primăriile din Dâmboviţa

Mâine, de la ora 08:00, se va desfăşura şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Proiectul privind rectificarea bugetară este înscris la numărul 10 pe ordinea de zi. Conform acestuia, nu vor primi niciun leu localităţile Găeşti, Titu, Răcari, Băleni, Bezdead, Butimanu, Crângurile, Dărmăneşti, Finta, Glodeni, Mogoşani, Moţăieni, Ulieşti, Ulmi – toate conduse de primari PNL, precum şi o comună cu primar PSD, respectiv Lunguleţu.

CONSILIUL JUDE}EAN DÂMBOVI}ACONSILIUL JUDE}EAN DÂMBOVI}A

Adaugă un Comentariu

*