Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJD va iniţia lunar întâlniri cu parlamentarii, indiferent de culoarea politică

DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJD va iniţia lunar întâlniri cu parlamentarii, indiferent de culoarea politică 

adrian tutuianu

Parlamentarii dâmboviţeni nu vor mai fi ocoliţi de conducerea judeţului când vine vorba de consultări pe teme privind strategiile de dezvoltare, proiectele de investiţii, soluţii de implementare etc.

Vineri, 6 februarie, deputaţii şi senatorii aleşi în colegiile dâmboviţene sunt aşteptaţi la o primă rundă de discuţii. Invitaţiile către parlamentari au fost deja trimise. Deocamdată, au confirmat de participare doar deputatul Ionuţ Săvoiu şi senatorul Valentin Calcan.

Primele subiecte care vor fi abordate sunt legate de bugetul pe anul 2015 şi proiectele europene aflate în curs de derulare. Preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu doreşte să permanentizeze astfel de întâlniri, în cadrul cărora să fie dezbătute problemele ce ţin de judeţ.

Ţuţuianu a mers pe o idee propusă în urmă cu câteva zile şi de senatorul Valentin Calcan în apelul său pentru reclădirea imaginii judeţului, când i-a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean întâlniri consultative, lunare, cu toţi parlamentarii judeţului. Rămâne să vedem câţi demnitari vor răspunde acestei chemări la reconciliere pentru binele Dâmboviţei.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Preşedintele CJD va iniţia lunar întâlniri cu parlamentarii, indiferent de culoarea politică

  1. Cocuta

    tutuianule, iti tremura pantalonasii pe tine baiatule! Unde iti este aroganta cu ai intrat pe usa firmei unde lucrez cand ti-ai prezentat acolitul si ai sters cu noi toti pe jos? Crezi ca poti sterge marlania ce va caracterizeaza pe voi PSD-istii cu o intanlire „lunara”??? Ce mai poti repara? Gaurile ce le-ati dat in buget, viitorul tinerilor? Vi se apropie la toti sfarsitul si nimeni nu mai crede in fata voastra „umana”!

     

Adaugă un Comentariu

*