Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Peşte şi pui din partea lui Dragnea de la UNPR, spre neliniştea lui Olteanu de la PSD!

DÂMBOVIŢA: Peşte şi pui din partea lui Dragnea de la UNPR, spre neliniştea lui Olteanu de la PSD! 

peste butimanu

Gabriel Olteanu, preşedinte al Organizaţiei PSD Butimanu, se află într-un război permanent cu Marin Dragnea, primarul comunei. Fiindcă nu a avut ocazia la momentul oportun să reclame aspectul, Olteanu şi-a adus aminte că, acum două săptămâni, de 1 decembrie, Dragnea, conform obiceiurilor sale creştineşti, ajutat de fiul său, a împărţit pungi cu peşte cetăţenilor din comună. Apoi, sâmbăta trecută, zice liderul PSD, edilul a mai dat o tură prin localitate oferindu-le butimănenilor, tot în regim de gratuitate, pui şi tacâmuri de pui.

Consideră Gabriel Olteanu că, sub acoperământul milei faţă de aproape, de fapt, Dragnea se pregăteşte de campania electorală. În lupta pentru postul de primar s-ar angaja fiul lui Dragnea, Cezar Gabriel. A fost sesizată şi Poliţia din comună cu privire la acţiunea de binefacere, dar nu s-a luat nici o măsură fiindcă oamenii legii au spus că nu ne aflăm în campanie electorală, deci iniţiativa lui Marin Dragnea nu poate fi catalogată drept infracţiune.

Gabriel Olteanu

Gabriel Olteanu

Ca un bun cetăţean, Olteanu mai dezvăluie şi faptul că Marin Dragnea, care este cercetat penal sub control judiciar, a încălcat dispoziţiile judecătoreşti cu privire la interzicerea comunicării cu martorii sau cu alte persoane suspecte, fiindcă, în caravana cu peşte, primarul a coordonat distribuţia ajutat de două doamne, şi ele inculpate în dosar, Maria Ştefan – asistent social la Primăria Butimanu şi Claudia Dumitrache – fost salariat în cadrul aceleeaşi instituţii.

„Vreau să înţelegeţi că lucrurile în Butimanu sunt extrem de grave. Cred că ceea ce se petrece este unic la nivel de judeţ şi, probabil, şi la nivelul ţării. Am făcut şi sesizare la DNA, există şi o anchetă în curs de desfăşurare”, a precizat preşedintele PSD Butimanu.

Acum, nu ne rămâne decât să-l aşteptăm pe social-democratul Gabriel Olteanu să vină şi să ne vorbească şi despre ceea ce va face el atunci dacă ar ajunge primar la Butimanu, ce schimbări ar produce în cea mai vânzolită comună din judeţ în lupte şi orgolii politice.

Adaugă un Comentariu

*