Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Plăiaşu, despre dezertorul Prisăcaru: „E mare practicant de curling”

DÂMBOVIŢA: Plăiaşu, despre dezertorul Prisăcaru: „E mare practicant de curling” 

prisacaru - plaiasu

Dacă nu era presa, foarte probabil cazul dezertorului politic Ciprian Prisăcaru, anul trecut candidatul liberalilor pentru Primăria Târgovişte, ar fi trecut neobservat de conducerea PNL Dâmboviţa. Dar, l-au zgândărit ziariştii aşa de tare pe Gabriel Plăiaşu – secretarul general al organizaţiei, cu acest subiect, încât s-a pornit să-l ocărască pe fostul PNL-ist Ciprian Prisăcaru, trecut cu bagaje şi funcţii la PSD.

A spus Plăiaşu că Prisăcaru nu prea a avut activitate politică pe la partid. A primit sarcină de la Biroulul Judeţean de Conducere să se ocupe de organizaţiile liberale din trei comune, pe care Gabriel Plăiaşu le-a numit, metafioric, „rage măgaru”, „dezbate curca” şi „aroma păpădiei” şi nu ar fi întreprins nimic bun pe acolo, situaţia fiind dezastruoasă. A mai făcut Gabriel Plăiaşu o analiză a motivelor care l-au determinat pe Ciprian Prisăcaru să plece din PNL.

„Dânsul iubeşte sportul. Mai mult decât o fac alţi colegi de ai mei. Şi e mare practicant de carling, pe româneşte, curling. La PNL nu există o bază sportivă pentru ca dânsul să poată să practice acest sport. Dacă carting faci pe cartodrom, la PNL nu avem curlingodrom. S-a dus acolo de unde a plecat, s-a întors la PSD”, a precizat, pe un ton comic, Gabriel Plăiaşu.

Adaugă un Comentariu

*