Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Plângere penală pentru coruperea alegătorilor din comunele Ulmi şi Butimanu

DÂMBOVIŢA: Plângere penală pentru coruperea alegătorilor din comunele Ulmi şi Butimanu 

Sursa foto: www.mytex.ro

PSD Dâmboviţa a formulat plângere penală în vederea tragerii la răspundere a unor membri ai PNL Ulmi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere a alegătorilor.

Potrivit social-democraţilor, primarul Tița Petruț Bogdan, viceprimarul Păun Cosmin, fostul consilier local Popa Răzvan și actualul consilier Popescu Florin oferă bani, alimente și băuturi alcoolice alegătorilor în satul Viișoara, la magazinele deținute de Popa Victor și Andrei Marius, precum și la magazinul deținut de Popescu Florin din satul Dumbrava. De asemenea, PSD-iştii susţin că, din dispoziţia primarului Tiţa Petruţ Bogdan, se transportă alegători cu autovehiculele DB 11 RED și DB 88 RED.

Şi în comuna Butimanu, se arată într-un comunicat remis de PSD, votanţii sunt transportaţi cu 15 autovehicule, inclusiv o maşină aflată în proprietatea Unităţii Administrativ-Teritoriale. Totodată, social-democraţii îi acuză pe liberali că se deplasează „din poartă în poartă, ţinând evidenţa persoanelor transportate în vederea răsplătirii acestora”.

Adaugă un Comentariu

*