Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 11, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Pleacă Păunescu, vine Avram Iancu! CLM Târgovişte a pierdut procesul şi nu face recurs

DÂMBOVIŢA: Pleacă Păunescu, vine Avram Iancu! CLM Târgovişte a pierdut procesul şi nu face recurs 

consiliul municipal targoviste 1

Surpriză în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Municipal Târgovişte! După ce l-au sprijinit aproape in corpore pe colegul Andrei Păunescu – PPDD să rămână în forul legislativ local, aleşii au decis să schimbe macazul.

Prin urmare, a căzut la vot (10 pentru, 2 abţineri, 8 împotrivă) propunerea secretarului Cătălin Chiru Cristea de a înainta recurs la hotărârea Tribunalului Dâmboviţa, prin care Consiliul Local Municipal Târgovişte a fost obligat să valideze mandatul lui Avram Iancu – supleant pe lista PPDD, în locul lui Andrei Păunescu.

CITEŞTE ŞI: „Avram Iancu nu pare să fie iubit de colegii consilieri”

Nu a contat expunerea preşedintelui PPDD – Cosmin Bozieru, cu privire la faptul că Avram Iancu nu mai are calitatea d emembru PPDD, declarându-se independent în timpul celor 45 de zile cât a fost în vigoare ordonanţa migraţiei politice.

Pe de altă parte, exact în timpul şedinţei, televiziunile de ştiri titrau că judecătorii de la Curtea Constituţională au declarat acest act normativ ca fiind neconstituţional. Să fii fost aleşii PNL, cei care s-au opus declarării recursului, mai informaţi decât colegii de la PSD şi PPDD? Tot ce se poate!

CITEŞTE ŞI: „Consilierii târgovişteni se joacă de-a v-aţi ascunselea cu Avram Iancu”

Ce-i drept, mai rămâne şi varianta unei înţelegeri cu Avram Iancu, care s-a declarat independnet, renunţând la PPDD, să voteze cu dreapta. Se ştie deja că Andrei Păunescu s-a dat cu stânga, respectiv a părăsit PPDD pentru PSD. Cert este că, aşa cum s-a văzut şi astăzi, acest singur vot va face diferenţa în Consiliul Local Municipal.

Termenul de recurs se împlineşte luni, 29 decembrie.

Adaugă un Comentariu

*