Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Plecările din partid l-au trezit din amorţeală pe preşedintele TSD, Liviu Vasilescu

DÂMBOVIŢA: Plecările din partid l-au trezit din amorţeală pe preşedintele TSD, Liviu Vasilescu 

liviu vasilescu k

S-au împlinit vreo trei luni de când preşedintele TSD Dâmboviţa – Liviu Vasilescu s-a dat la fund sau cel puţin aşa am perceput noi, din moment ce nu l-am mai văzut implicat în acţiuni de interes cetăţenesc şi nici nu a mai apărut în conferinţe de presă! Astăzi însă Vasilescu a decis că este momentul să ia poziţie faţă de acuzaţiile lansate în mass-media de unii dintre tinerii social-democraţi care au părăsit partidul.

Spune liderul TSD că afirmaţiile făcute la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi a preşedintelui TSD – Mihai Sturzu sunt lipsite de orice temei. De asemenea, Vasilescu îi acuză pe cei plecaţi de laşitate şi comportament neonorant.

„Abordarea de a lovi prin intermediul presei în cei cu care ai fost coleg si chiar prieten până acum câteva zile este cel puţin incorectă şi dovedeşte neseriozitatea celor care procedează de o asemenea manieră. Plecarea din PSD şi implicit din TSD a unor membri care nu au mai arătat vreun interes politic în ultimele campanii electorale ţine strict de interese personale ale acestora şi nicidecum de motivele mincinoase, calomnioase si neserioase pe care le-au prezentat”, a punctat Liviu Vasilescu.

Adaugă un Comentariu

*