Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Ploile nu împiedică asfaltările la Târgovişte! Astăzi, Bulevardul IC Brătianu

DÂMBOVIŢA: Ploile nu împiedică asfaltările la Târgovişte! Astăzi, Bulevardul IC Brătianu 

Tehnologia adoptată de constructor permite asfaltarea pe ploaie! (Foto: Adevărul)

Am trăit să o vedem şi p’asta! Există târgovişteni nemulţumiţi de faptul că s-au deschis prea multe şantiere în oraş. Spun aceştia că municipalitatea ar fi trebuit să abordeze lucrările de regenerare urbană pe bucăţele, să nu se dărâme garajele peste tot, să nu se decoperteze mai multe străzi deodată şi tot aşa… Pentru toţi aceştia răspunsul este cât se poate de simplu: nu s-ar fi executat lucrări de calitate, dacă nu ar fi fost abordate în integralitate. Prin urmare, administraţia locală face din nou apel la răbdare şi înţelegere, promiţând în schimb transformări demne de Europa anului 2014! Târgovişte va deveni un oraş în care ne va fi drag să locuim.

Astăzi, 24 iunie 2014, edilii au bifat îndeplinirea a unui nou punct cuprins în agenda investiţională. Se asfaltează Bulevardul IC Brătianu! Ne referim la tronsonul de la intrarea în Aleeea Trandafirilor până la intersecţia cu strada Lt. Stancu Ion, care măsoară 1,25 kilometri.

„Este, poate cea mai importantă arteră a municipiului Târgovişte şi ne dorim ca lucrările să nu dureze foarte mult. În acelaşi timp, ne interesează să avem o investiţie de calitate şi, prin urmare, nu grăbim lucrurile, chiar dacă traficul este îngreunat, chiar dacă am deviat şi traseele transportului în comun. Ne cerem scuze în faţa cetăţenilor pentru disconfortul creat şi promitem să terminăm cât mai repede această investiţie”, a declarat Ciprian prisăcaru – primarul interimar al municipiului Târgovişte.

Echipa face puterea! (Foto: politica-broastei.ro)

Echipa face puterea! (Foto: politica-broastei.ro)

Aşa cum ne-a obişnuit, Gabriel Boriga continuă să ţină sub observaţie şantierele deschise la Târgovişte, chiar dacă a fost suspendat din funcţia de edil al municipiului. Este practic omul care ştie cel mai bine să mişte lucrurile spre finalitatea de care târgoviştenii au nevoie. Este un merit ce i-a fost recunoscut chiar de către primarul interimar, care a decis că nu este momentul să părăsească echipa de la Primăria Târgovişte, ci dimpotrivă trebuie să ducă la capăt proiectele pe care le-a început.

„Se lucrează în ritm susţinut, astfel că, de săptămâna viitoare, se va intra pe cealaltă bandă de circulaţie. Tehnologia pe care constructorul a adoptat-o va permite să se toarne asfalt şi pe ploaie. Dacă se va merge în același ritm, de trei săptămâni, eu cred că la începutul lunii august, partea de IC Brătianu va fi terminată în totalitate”, a precizat Gabriel Boriga – consilierul primarului interimar Ciprian Prisăcaru.

La fel de optimist este şi viceprimarul Cristian Stan. De asemenea, edilul este convins că cetăţenii, în marea lor majoritate, au înţeles că această etapă de disconfort este absolut necesară pentru modernizarea oraşului.

„Din punctul meu de vedere, ne aflăm pe cea mai circulată arteră a municipiului Târgovişte, fiindcă face o traversare a oraşului, iar aceste lucrări sunt menite să asigure fluidizarea traficului rutier. Suntem în momentul de faţă pe drumul cel bun, astfel încât, până cel târziu pe 15 august, să se finalizeze întreaga arteră IC Brătianu”, a spus Cristian Stan.

asfalt PIDU B

Bulevardul IC Brătianu va fi redat în totalitate circulaţiei în luna august

Adaugă un Comentariu

*