Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: PMP creşte ca-n poveste, într-o lună cât alţii-n zece… Realitate sau ficţiune?

DÂMBOVIŢA: PMP creşte ca-n poveste, într-o lună cât alţii-n zece… Realitate sau ficţiune? 

brezeanu chitescu 2

Toţi românii au decis să intre în politică! Fie şi-au dat seama că altfel nu mai răzbesc în societatea de astăzi, fie şefii de partide care se împăunează cu sutele de nou veniţi exagerează. PSD-iştii spun că anul acesta li s-au îngroşat consistent rândurile, PDL-iştii flutură şi ei noi adeziuni. Ba chiar şi conducerea UNPR se laudă cu achiziţiile făcute. De departe însă cea mai mare creştere pare că a înregistrat-o PMP Dâmboviţa. Susţine preşedintele executiv Adrian Chiţescu că, într-o lună şi jumătate, au ajuns la 1.701 membri de partid. În ritmul acesta, nu va mai rămâne dâmboviţean cu drept de vot care să nu fie înregimentat politic. Parafrazând un slogan comunist, nicio casă fără… politician!

Şi cum PMP Dâmboviţa este peste media organizaţiilor judeţene din ţară, conducerea partidului şi-a impus ca target pentru alegerile europarlamentere obţinerea a 18% din voturi, mult peste scorul dorit la nivel de ţară, care este 10%.

„Suntem un partid în creştere care va face opoziţie clară puterii şi care nu vrea să intre în dispută cu formaţiunile politice de dreapta. Probabil, la un moment dat, ne vom aşeza la aceeaşi masă şi vom construi un proiect politic de dreapta. Dacă vrem să ajungem la guvernare nu o putem face decât împreună. Cel puţin anul acesta, nicio formaţiune politică de dreapta nu va reuşi singură să domine scena politică”, a declarat Adrian Chiţescu.

Preşedintele executiv al PMP Dâmboviţa a precizat că „Popularii” sunt deschişi către colaborare, chiar dacă deocamdată simt adversitate din partea PDL. Chiţescu îi avertizează însă pe democrat-liberalii dâmboviţeni că, dacă nu le-au răspuns până acum la atacuri, nu înseamnă că vor întoarce şi celălalt obraz.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: PMP creşte ca-n poveste, într-o lună cât alţii-n zece… Realitate sau ficţiune?

 1. Neacşa Nicolae

  SĂ FIM SERIOŞI,CINE S-AR ÎNSCRIE ÎN PARTIDUL LUI BĂSESCU???
  CINE ESTE ADRIAN CHIŢESCU?CU CE S-A OCUPAT EL ÎN ULTIMII 10 ANI?
  DACĂ ÎNTREBI CETĂŢENII DIN MEDIU RURAL ŞI NU NUMAI DE EXISTENŢA PMP,AU NUMAI CUVINTE DE…DUCĂ-SE ”PE PUSTII”!
  NU MAI ”AMEŢIŢI” ELETORATUL NICIODATĂ!

   

Adaugă un Comentariu

*