Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: PMP îşi pune speranţele în clasa de mijloc şi în oamenii de afaceri

DÂMBOVIŢA: PMP îşi pune speranţele în clasa de mijloc şi în oamenii de afaceri 

PMP Dambovita

Preşedintele PMP Dâmboviţa – Adrian Rădulescu a sosit la întâlnirea cu presa direct de la mitingul de lansare a candidatului Elena Udrea desfăşurat într-un mod inedit în decorul macabru asigurat de fostele Uzine Republica. Întreaga echipă a PMP-ului era echipată în salopete muncitoreşti şi, evident cu căşti de protecţie pe cap, de toate culorile.

Rădulescu a declarat că partidul pe care îl reprezintă îşi pune speranţele în clasa de mijloc şi în oamenii de afaceri din România. A mai spus liderul PMP Dâmboviţa că România merge din inerţie, fiind susţinută economic şi social tocmai de aceste clase sociale care îşi fac treaba, ce-i drept dificil şi fără să le pese de politică.

„O Românie care nu are oameni de afaceri, oameni bogaţi, înseamnă că nu merge, nu funcţionează nimic”, a mărturisit Rădulescu.

Preşedintele filialei dâmboviţene a PMP şi-a arătat dezamăgirea pentru faptul că programul construcţiei de autostrăzi în România este aproape îngheţat.

„Din păcate, a fost abandonată infrastructura rutieră. Am înnebunit când am auzit că nu o să mai avem autostrăzi, ci doar drumuri rapide. Dacă se renunţă la autostrăzi este clar că nu va mai merge nici economia. Îmi este teamă că eu nu o să mai apuc ziua în care să plec dimineaţa din Bucureşti la Arad, pe autostradă, iar seara să mă pot întoarce”, a concluzionat, trist, Adrian Rădulescu.

Şefului PMP Dâmboviţa nu îi mai rămâne decât speranţa că Elena Udrea va câştiga alegerile prezidenţiale şi va face „România frumoasă”.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: PMP îşi pune speranţele în clasa de mijloc şi în oamenii de afaceri

  1. Cineva

    Cum sa nu-si sarbatoreasca lansearea intr-o zi frumoasa, cu lume la fel de frumoasa care a venit de buna voie, in comparatie cu lansarea lui Ponta unde i-a adus ca pe trumele de oi la Bucuresti. Institutii de stat au fost obligate sa-si trimita angajatii la ziua lui Ponta. Vedeti diferenta intre Udrea si Ponta?! El omagiat pe stadion copiind modelul chinez dar si pe cel ceausist, Udrea cu o simplitate fireasca si-a chemat romanii la marsul PMP impotirva lui Ponta OOO „descoperit ” de ea! Dl Boc, dl Basescu i-au fost alaturi, asa dovedeste ca echipa nu s-a destramat si ca vor reveni in gloria de alta data, cat de curand, cu Udrea Presedinte de stat, deoarece este mai Buna decat Ponta de un milion de ori!

     

Adaugă un Comentariu

*