Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: PNL merge în alegerile pentru Primăria Băleni pe mâna candidatului UNPR?

DÂMBOVIŢA: PNL merge în alegerile pentru Primăria Băleni pe mâna candidatului UNPR? 

liberali 3

Gafă de proporţii a liberalilor dâmboviţeni sau poate nu? Florea Muşat, fostul edil al comunei Băleni, actualul candidat al UNPR pentru postul de primar, se afla în capul listei de candidaţi PNL ce urma a fi validaţi.

Documentul a fost împărţit participanţilor la şedinţa Colegiului Director, ce s-a desfăşurat la Clubul studenţilor. Liderii partidului, când au văzut acest lucru au rămas fără cuvinte, nefiind în stare să iasă din această încurcătură generată de slaba organizare şi politica de cadre nu tocmai bine pusă la punct.

Mulţi din conducerea liberală se pare că habar nu aveau că Florea Muşat a declarat public, în urmă cu câteva săptămâni, că a trecut la UNPR. Când a auzit de minunea de la adunarea PNL, fostul liberal, probabil neexclus din partid, a spus că este cea mai tare glumă pe care a auzit-o pe ziua de azi.

„Eu nu mai sunt la ei de o jumătate de an. Probabil, listele sunt tot alea de atunci, nu s-a mai gândit nimeni să se uite pe ele. Eu am spus clar, merg în alegeri ca reprezentant al UNPR”, ne-a declarat Florea Muşat.

Adaugă un Comentariu

*