Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: PNL Târgovişte, campanie electorală dincolo de lozinci pompoase!

DÂMBOVIŢA: PNL Târgovişte, campanie electorală dincolo de lozinci pompoase! 

pnl targoviste (5)

Liberalii târgovişteni, în frunte cu Gabriel Cristache – preşedintele Organizaţiei, şi-au asumat o campanie electorală civilizată, o campanie electorală în care să discute individual cu oamenii, să le afle doleanţele şi să le detalieze programul politic concret al viitorilor parlamentari europeni pe care partidul îi susţine.

„Am ales să prezentăm târgoviștenilor politicile pe care eurocampionii le vom urma în Parlamentul European, pozițiile pe care Partidul Național Liberal le va susține pentru apărarea intereselor României, concret, cu un program politic clar, tipărit, nu o serie de lozinci care să fie uitate!”, ne-a declarat Gabriel Cristache.

pnl targoviste (1)

Contrar analizelor sociologilor, care vorbesc despre o apatie generală în rândul electoratului, despre lipsa de interes a românilor cu privire la campania electorală pentru Parlamentul European, târgoviştenii i-au primit cu deschidere pe liberalii care au mărşăluit pe străzile oraşului.

„Am avut un feed-back excelent din partea oamenilor pe care i-am întâlnit. Pentru noi este important să oferim ca partid o alternativă. De aceea, ne-am și asumat 25%, un scor care profilează în mod clar o alternativă. De aceea, așteptăm ca, pe 25 mai, târgoviștenii să fie alături de dreapta și să voteze PNL, poziția 5 pe buletinul de vot”, a precizat preşedintele PNL Târgovişte.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: PNL Târgovişte, campanie electorală dincolo de lozinci pompoase!

 1. moshu49

  zic şi aici: dacă desfiinţaţi în instanţă ACD – acest “anus contra naturii” by Marius Oprea (PNL) – merg la vot şi pun ştampila pe “5″.
  de nu, nu mă dau jos din pat, parol! :(

   
 2. DEVIL

  DOAMNE, ASTIA 11 SUNT FOTOGRAFIATI PESTE TOT. UNDE SUNT RESTUL, CA AU SCAZUT DE TOT IN SONDAJE

   

Adaugă un Comentariu

*