Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Podul de la Viişoara, de pe DN 72, la un pas să se prăbuşească! FOTO

DÂMBOVIŢA: Podul de la Viişoara, de pe DN 72, la un pas să se prăbuşească! FOTO 

pod viisoara 2

Semnalul de alarmă a fost tras de şeful Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, comisarul şef Ion Niculae. Potrivit acestuia, situaţia este de-a dreptul critică, având în vedere că există pericolul ca, după trecerea unui TIR încărcat sau a unui transport agabaritic, platforma podului să se prăbuşească în albia râului Dâmboviţa.

„Mai e un pic şi se rupe! S-a distrus pragul de fund. Un autovehicul agabaritic poate rupe oricând platforma şi, până îşi vor da seama ceilalţi şoferi aflaţi în trafic ce s-a întâmplat, vor ajunge cu maşinile în apă. S-au făcut intervenţii peste tot. Este momentul să facem ceva mai mult. Podul acesta reprezintă un pericol iminent”, a spus comisarul şef Ion Niculae.

pod viisoara 3Reprezentaţii Societăţii Drumuri Naţionale au explicat că, momentan, nu există fonduri pentru reconstrucţia podului, însă, ca măsură de precauţie, au solicitat celor de la Apele Române, cu mai multă vreme în urmă, să sisteze exploatarea de agregate minerale în zonă. Din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru, iar acum pericolul ca podul de la Viişoara să se prăbuşească este foarte mare.

Şeful Poliţiei Rutiere Dâmboviţa este de părere că ar trebui evaluată gradul de uzură a tuturor podurilor din judeţ, fie că sunt situate pe drumuri naţionale, judeţene ori comunale, întrucât foarte multe dintre acestea se află într-o stare avansată de degradare.

pod viisoara 7 pod viisoara 6 pod viisoara 5 pod viisoara 3 pod viisoara 1

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Podul de la Viişoara, de pe DN 72, la un pas să se prăbuşească! FOTO

 1. GHEORGHE ZAMFIR

  BUNA ZIUA
  din pacate eu sat proprietarul terenului pe care se afla drumul secundar care a fost podul provizoriu peste riul Dambovita si s-a circulat pina la finalizarea acestui pod care se pregateste sa cada in ori ce moment.
  Acesta a ajuns in situatia asta din cauza conduceri CNADR DAMBOVITA.
  Mai pe scurt eu sus numitul personal am fost la cei de la CNADR DAMBOVITA cu cel putin 5 ani in urma si le-am adus la cunostinta ca acest pod o sa ajunga in situatia asta neplacuta daca nu rezolva cu DALELE DE SUSTINERE a vechiului pod secundar,deoarece a schimbat cursul apei si a sapat la baza piciorului de pod.
  RASPUNS : Binenteles verbal ca nu aveam nici o putere /// DUMNEAVOASTRA VEDETIVA DE CE VA APARTINE ASTA ESTE TRABA NOASTRA NU E TREABA DUMNEAVOASTRA DEAIA SINTEM AICI STIM NOI CE AVEM DE FACUT.

   

Adaugă un Comentariu

*