Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Poliţia Locală Târgovişte ţine cont de sugestiile cetăţenilor

DÂMBOVIŢA: Poliţia Locală Târgovişte ţine cont de sugestiile cetăţenilor 

targoviste intersectie toscani 1

Se anunţă seri urâte pentru „şmecherii” care îngreunează circulaţia în zona Toscany din Târgovişte! La sesizarea cititorilor publicaţiei noastre, poliţiştii locali târgovişteni vor monitoriza mai des acest perimetru, până când şoferii vor înţelege să respecte legea.

„În zona Toscany, conducătorii auto care opresc/staționează neregulamentar sunt sancționați conform legii. Cu toate acestea, după plecarea polițiștilor locali din cadrul Serviciului Circulație, conducătorii autoturismelor revin, încălcând prevederile legale. Având în vedere cele semnalate, polițiștii locali vor monitoriza mai des această zonă, pentru a nu se mai crea probleme”, se arată într-un răspuns transmis redacţiei incomod-media.ro.

Transmitem astăzi către Poliţia Locală Târgovişte alte sugestii venite din partea cititorilor publicaţiei noastre: disciplinarea şoferilor care opresc aiurea în parcarea din strada Neagoe Basarab şi a celor care ocupă locurile pentru maşinile persoanelor cu handicap în zona Piaţa 1 Mai şi în parcările supermarketurilor din oraş.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Poliţia Locală Târgovişte ţine cont de sugestiile cetăţenilor

  1. tass

    de ce numai la toscany?la”carciuma”rustic de la intersectia baltaretu cu vladimirescu nu vede nimeni?de ce nu au aprobat sa faca carciuma chiar in rondul din sensul giratoriu?atunci stiam si noi o trtreaba.de ce nu vede”circulatia de la locala sau municipala”ce se intampla in acest loc.na place da ne plimbam cu girofarul aprins si sa facem poze.

     

Adaugă un Comentariu

*