Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Politicianism ieftin marca PNL în cazul ministrului Gabriel Oprea

DÂMBOVIŢA: Politicianism ieftin marca PNL în cazul ministrului Gabriel Oprea 

ludovic orban

Ludovic Orban, copreşedintele PNL Dâmboviţa, a venit joi la Târgovişte chitit să-l atace pe vicepremierul Gabriel Oprea. Liderul liberal a dat de pământ, în sens declarativ, cu ministrul de Interne, acuzându-l că de multă vreme se foloseşte de coloane oficiale, antemergători şi poliţişti în deplasările pe care le face prin ţară şi prin Bucureşti.

A dat Orban ca exemplu o vizită făcută de generalul Gabriel Oprea la Târgovişte, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nifon, când, spune Ludovic Orban, toată poliţia era în obiectiv pentru primirea lui Oprea, de la Bucureşti până la Târgovişte.

Păi, bine domnule deputat Orban, dacă ştiaţi că vicepremierul încalcă legea, abuzează de funcţia pe care o are, circulând numai în coloană oficială, de ce aţi tăcut atâta vreme şi nu aţi ieşit în faţă la momentul respectiv pentru a demasca situaţia? Acum, când s-a produs o tragedie, vina purtând-o nişte constructori imbecili care au umplut Capitala de gropi nesemnalizate corespunzător, profitaţi de oportunitatea creată de culoarul favorabil şi treceţi la acuzaţii.

Totul are iz clar de politicianism ieftin, de care, din păcate, mulţi din clasa politică nu se mai lecuiesc.

Adaugă un Comentariu

*