Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Poliţiştii au confiscat de la chinezi 545 de lenjerii de pat contrafăcute. VIDEO!

DÂMBOVIŢA: Poliţiştii au confiscat de la chinezi 545 de lenjerii de pat contrafăcute. VIDEO! 

lenjerii confiscate

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au depistat astăzi, 25 iunie 2014, doi bărbaţi, de 46, respectiv 50 de ani, ambii de origine chineză, care ofereau spre vânzare produse contrafăcute, a căror valoare totală se ridică la peste 81.000 de lei.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale din Bucureşti, deţineau în vederea comercializării 545 de lenjerii de pat ce purtau însemnele unei mărci înregistrate. În urma verificărilor efectuate a rezultat că agenţii economici nu deţineau documente legale de provenienţă pentru aceste produse. Întrucât produsele erau susceptibile a fi contrafăcute, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la concurenţa neloială, precum şi la mărcile şi indicaţiile geografice.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*