Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Poliţiştii au recuperat 70% din prejudiciul cauzat de spărgătorii de case. VIDEO!

DÂMBOVIŢA: Poliţiştii au recuperat 70% din prejudiciul cauzat de spărgătorii de case. VIDEO! 

bunuri furate perchezitii

Poliţiştii de la investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul IIPJ Dâmboviţa, în colaborare cu efective de jardarmi, au efectuat, marţi – 17 iunie 2014, 15 percheziţii pe teritoriul localităţilor Titu, Costeştii din Vale, Găeşti şi Corbii Mari, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi complicitate la infracţiuni de fals.

Prin activitatea infracţională s-a creat un prejudiciu estimat la aproximativ 660.000 lei, fiind recuperat în procent de 70%.

„În urma percheziţiilor, de la domiciliile persoanelor bănuite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte. Nouă persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa pentru audieri. În urma probatoriului administrat, faţă de trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.
VIDEO

Adaugă un Comentariu

*