Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Poliţistul Marian Leaţă accidentat la Găeşti a decedat! Condoleanţe familiei

DÂMBOVIŢA: Poliţistul Marian Leaţă accidentat la Găeşti a decedat! Condoleanţe familiei 

Foto: Cronica de Găeşti

În această noapte poliţistul Marian Leaţă a pierdut lupta cu viaţa. Tânărul om al legii a fost victima unui accident rutier în după-amiaza zilei de 20 iunie, pe DN 7, Bucureşti-Piteşti, în zona Spitalului din Găeşti.

Marian Leaţă se deplasa regulamentar pe o motocicletă, dinspre Bucureşti, când a fost spulberat de o maşină care venea dinspre Piteşti şi a virat brusc stânga. Poliţistul a fost proiectat prin aer câţiva metri. A suferit mai multe fracturi şi contuzii, fiind lovit grav şi la cap, deşi purta cască de protecţie. Practic, organele interne i-au fost efectiv strivite.

De atunci, poliţistul s-a zbătut între viaţă şi moarte la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Pe 23 iunie, colegii au organizat pentru el o campanie de donare de sânge. Peste 300 de persoane s-au solidarizat cu aceştia, dovedind spirit civic în astfel de momente critice. Din păcate, Marian Leaţă nu a mai putut fi salvat.

În această noapte, poliţistul a decedat. La nouă zile de la accident şi după ce doctorii începuseră să fie optimişti în privinţa şanselor de supravieţuire. Conducerea IPJ Dâmboviţa transmite condoleanţe familiei îndoliate.

Adaugă un Comentariu

*